Titreyen Form Yapmak(visual basic)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Titreyen Form Yapmak(visual basic)

Mesaj  EYUP_CEZA Bir Cuma Ekim 24, 2008 6:10 pm

1tane timer ekleyin ve aşağıdaki kodları yapıştırın

Kod:
Private Sub Form_Load()
Timer1.Interval = 22
End Sub
Private Sub Timer1_Timer()
Form1.Top = Form1.Top + 50
Form1.Top = Form1.Top - 50
Form1.Left = Form1.Left - 50
Form1.Left = Form1.Top + 50
End Sub
avatar
EYUP_CEZA
SINIF BAŞKANI
SINIF BAŞKANI

Mesaj Sayısı : 309
Yaş : 24
Nerden : evden :D
Kayıt tarihi : 30/09/08

Kullanıcı profilini gör http://pckurdu.newgoo.net

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz